Print Page   |   Sign In   |   Register
AFLV Central At A Glance

 

See below for an overview of #AFLVCentral. Please note the below schedule is subject to change.

 

Thursday, February 8, 2018

 1:30 - 6:45 PM  Registration Open
 Exhibit Hall Grand Opening
 Silent Auction Drop-off
 Professionals' Learning Lounge
 Study Lounge
 Awards & Assessment Display
 3:00 - 6:00 PM  Pre-Conference Programs
 4:00 PM  Latest suggested arrival time. Don't miss the receptions!
 5:30 - 6:45 PM  NBGLC Welcome Reception
 5:30 - 6:45 PM  LGBTQA Welcome Reception
 5:30 - 6:45 PM  Intern Welcome Reception for Past & Current AFLV Interns
 6:45 - 9:30 PM  Registration & Exhibit Hall Closed
 7:00 - 8:45 PM  Opening Session
 9:00 - 10:00 PM  Educational Session Block #1 (60 min)
 Professionals' Welcome Reception
 Town Hall Meetings
 IFC/College Panhellenic Academy
 9:30 - 11:15 PM  Silent Auction Kickoff with Refreshments & Raffle Drawing (Exhibit Hall)
 10:30 PM - 12:00 AM  Stroll Competition Meeting & Practice (for competing teams)

 

Friday, February 9, 2018

 7:00 - 8:00 AM  Wake-Up & Workout w/The Strong Movement
 7:45 AM - 8:15 AM  Awards & Assessment Rehearsal (by invite only)
 8:30 AM - 11:00 PM  Awards & Assessment Display
 Professionals' Learning Lounge
 Study Lounge
 8:30 AM - 6:00 PM  Registration
 Silent Auction & Exhibit Hall
 8:45 - 9:45 AM  Educational Sessions & Game Changers Block #2 (60 min)
 8:45 AM - 5:45 PM  IFC/College Panhellenic Academy
 10:15 - 11:15 AM  Educational Sessions & Game Changers Block #3 (60 min)
 Order of Omega Case Study Informational Meeting
 10:15 AM - 5:45 PM  Chapter Presidents' Institute
 11:30 AM  - 12:45 PM  Affiliation Luncheon 
 Sponsored by ALSAC/St. Jude Children's Research Hospital
 12:45 - 1:45 PM  Chat & Grab Dessert w/ Exhibitors & Raffle Announcement (Exhibit Hall)
 Affiliation Photo Opportunities (Outside Exhibit Hall)
 2:00 PM  Doors Open for General Session
 2:15 - 3:30 PM  General Session
 3:50 - 5:45 PM

 Professionals' Institute (open to all professional attendees)

 3:50 - 5:45 PM  Council Meeting Space Available
 3:50 - 4:50 PM  Educational Sessions & Game Changers Block #4 (60 min)
 5:10 - 5:40 PM  Educational Sessions & Game Changers Block #5 (30 min)
 9:00 PM - 12:00 AM      NBGLC Stroll Competition

 

Saturday, February 10, 2018

 7:00 - 8:00 AM  Wake-Up & Workout w/The Strong Movement
 Heavily Meditated: Morning Mindfulness
 8:30 AM - 2:00 PM  Registration Open
 8:30 AM - 4:30 PM  Awards & Assessment Display
 8:30 AM - 6:00 PM  Study Lounge
 Professionals' Learning Lounge
 9:00 - 10:30 AM  General Session
 10:15 AM - 2:00 PM     Exhibit Hall Open
 Silent Auction Open (Bidding closes at 2 p.m. SHARP)
 10:45 - 11:45 AM  Educational Sessions Block #6 (60 min)
 10:45 AM - 5:20 PM  AFLV Social Good Summit w/Jess Ekstrom
 IFC/College Panhellenic Academy
 12:00 - 1:15 PM  NBGLC Luncheon
 12:00 - 1:15 PM  AFLV Central Student Luncheon
 12:00 - 1:15 PM  Professionals' Luncheon
 1:00 - 2:00 PM  Chat & Grab Dessert w/ Exhibitors & Raffle Announcement (Exhibit Hall)
 1:45 - 5:15 PM  Order of Omega Case Study Competition
 1:45 - 5:20 PM  Award Consultations for 2017 Applicants
 2:10 - 3:10 PM  Educational Sessions & Game Changers Block #7 (60 min)
 2:10 - 5:20 PM  Council Meeting Space Available
 3:30 - 4:30 PM  Educational Sessions & Game Changers Block #8 (60 min)
 3:30 - 5:20 PM  Diversity & Inclusion Institute 
 Silent Auction Item Pick-up
 Awards & Assessment Binder Pick-up
 4:50 - 5:20 PM  Educational Sessions & Featured Speaker Block #9 (30 minutes)
 5:35 - 6:35 PM  The Source - Kickoff Reception
 5:35 - 6:35 PM  Order of Omega Initiation
 7:30 - 9:00 PM  Recognition Banquet
 9:30 PM - Midnight  AFLV LATE NIGHT! Sponsored by ALSAC/St. Jude Children's Research Hospital
 T-Shirt Auction
 Party Hop
 Silent Disco
 Game Show
 St. Jude's Valentine's Day Card Making Station

 

Sunday, February 11, 2018

 9:00 - 10:15 AM             Closing Session 

 

Membership Software Powered by YourMembership  ::  Legal